Namn

  Efternamn

  Email

  Födelsedatum (YYMMDD)

  Adress


  Postnummer

  Stad

  Telefonnummer

  Jag accepterar köpvillkoren.Jag accepterar köpvillkoren

  Skriv in koden här under för verifiering

  captcha

  Villkor

  Så här funkar det med Testlagrets prova på tester:

  När vi mottagit din beställning skickar vi dig en bekräftelse via e-post. Kontrollera gärna att denna stämmer så att inga missförstånd uppstått. Om den inte gör det eller om du har andra funderingar, kontakta oss så hjälper vi dig så gärna.

  Förbinder man sig till något ?
  Du förbinder dig inte till någonting. Om du inte vill få fler erbjudanden och information från testlagret efter att du tagit emot dina test kan du avregistrera dina uppgifter via mail.

  Frakt o Leverans
  Testlagret skickar alla leveranser med Posten AB och gratistesterna kommer ända hem till dig eller till ditt postombud. Det är fraktfritt. Normal leveranstid är 1-5 arbetsdagar.

  Personuppgiftslagen, PUL
  När du beställt gratis produkter genom den elektroniska beställningstjänsten behandlar vi de uppgifter som behövs för att beställning o leverans skall kunna genomföras. För att du ska kunna använda Testlagret:s elektroniska beställningstjänst måste vi behandla flera av dina personuppgifter. Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Testlagret med samrbetspartners kan använda dina kontaktuppgifter för att skicka vidare information om relaterade produkter, information eller erbjudande med inriktning på graviditet och barn. Testlagret kommunicerar via e-mail, brev, telefon, sms/mms och eller andra elektroniska media, om du inte vill få fler erbjudanden eller information från testlagret så kan ni avregistrera era uppgifter via mail.

  Kan man beställa gratis-test flera gånger?
  En gratisbeställning per registrerat mobilnummer gäller.

  Få gratis graviditetstest och ägglossningstest